Бившият съпруг на Меган Маркъл Тревър Енгелсън се сгоди за

...
Бившият съпруг на Меган Маркъл Тревър Енгелсън се сгоди за
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Меган Маркъл ще се жени

Бившият брачен партньор на Меган Маркъл Тревър Енгелсън се сгоди за приятелката си Трейси Кърланд единствено две седмици след кралската женитба, заяви австралийският уебсайт Нюзком, цитирайки Ю Ес уикли.

Енгелсън разгласи новината в своя профил в Инстаграм. Той разгласява фотография, на която е с приятелката си, с текст: “Най-щастливият мъж, който познавам! Пригответе се за ваучър!”

Това ще е втори брак за 41-годишния продуцент. Двамата с Меган Маркъл подписаха брак през 2011 година, само че се разведоха две години по-късно поради “непреодолими различия”.

Според в. “Сън” Тревър Енгелсън е бил сломен от раздялата с Маркъл и от обстоятелството, че тя ще се омъжва за принц Хари. Енгелсън обаче намерил нова обич в лицето на 31-годишната диетоложка Трейси Кърланд. Нещата сред тях станали съществени по време на пътешестване до Италия предходната година.

Енгелсън отхвърли да разяснява връзката си херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, само че разгласи, че ще прави сериал за разведена жена, която се омъжва за принц и има взаимно попечителството върху детето от първия си брак.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР