Бившият съпруг на Кристина Апългейт Джонатън Шах я обсипа с

...
Бившият съпруг на Кристина Апългейт Джонатън Шах я обсипа с
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Кристина Апългейт „толкова горд“ от външния й вид на Еми: „Най-твърдото човешко същество, което някога съм срещал“

Бившият брачен партньор на Кристина Апългейт Джонатън Шах я обсипа с похвали след изненадващото й наличие на премиите Еми в понеделник нощ.

52-годишната възпитаничка на „ Женени… с деца “ стана прочувствена, когато получи овациите на публиката, до момента в който се качваше на сцената в борбата си с множествена склероза.

Шех, който беше женен за актрисата от „ Водещия “ от 2001 до 2007 година, похвали смелостта на Апългейт да излезе на сцената макар здравословните си проблеми.

„ Тя танцува на премиерата на Бродуей със строшен крайник! Победете рака! Тя е най-твърдото човешко създание, което съм срещал! F–k MS! Толкова горделив с нея! Тръгвай, Кристина! “ той написа на X в отговор на история за овациите на Апългейт на събитието.

Шех по-късно качи екранна фотография на своя туит в своята история в Instagram и показа видеоклип на някогашната си брачна половинка в нейната зашеметяваща рокля на Christian Siriano.

„ Много се гордеем с теб, Кристина “, доба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР