Бившият съпруг на италианския премиер Джорджа Мелони - Андреа Джамбруно,

...
Бившият съпруг на италианския премиер Джорджа Мелони - Андреа Джамбруно,
Коментари Харесай

След раздялата и сексисткия скандал съпругът на Мелони изгуби и работата си на водещ

Бившият брачен партньор на италианския министър председател Джорджа Мелони - Андреа Джамбруно, е уволнен от работата си на водещ на национално телевизионно предаване " Diario del Giorno ". Решението идва на фона на скандалния репортаж, в който се чува по какъв начин Джамбруно упорито флиртува с журналистка и се хвали, че имал спекулация с друга жена.

Компрометиращият репортаж беше излъчен в две следващи вечери по Striscia la notizia - италианският формат на шоуто " Господари на ефира ". Малко след скандата Мелони разгласи, че се разделя с мъжа си след близо 8 година дружно. Двамата се срещат за първи път през 2015 година, до момента в който Дамбруно към момента е сценарист в телевизионно предаване, в което тя гостува.

Въпреки че към този момент няма да бъде екран, водещият ще резервира редакторската си позиция в предаването. Решението е взето от телевизионната компания Mediaset, която е благосъстоятелност на фамилията на починалия министър-председател Силвио Берлускони.

От там обявиха, че Джамбруно " съжалява за разстройването и дискомфорта, породени от държанието му ", и прибавиха, че той се е съгласил да слезе от екран в Diario del giorno, който се излъчва по канала Rete4 на Mediaset. В изказването се показва, че против някогашния водещ няма да има дисциплинарно произвеждане поради държанието му. Неговото място към този момент ще бъде заето от журналистката Мануела Босели.

Италиански репортажи допускат, че отзвукът от изтеклите мнения на Джамбруно е съдействал за напрежението в държавното управление на Мелони. Основаната от Берлускони партия " Форца Италия " е една от трите партии в дясната коалиция на Мелони, а най-големият наследник на някогашния министър председател - Пиер Силвио Берлускони, е началник на Mediaset, прецизира английската медия BBC.

Както фамилията на Берлускони, по този начин и " Форца Италия " отхвърлят да са свързани с изтеклия репортаж, който сложи Мелони в меко казано неловко отношение за персоналния ѝ живот.

" Семейство Берлускони е ненадейно и съжалява за случилото се след репортажа, излъчен по Mediaset, само че виновните лица са самостоятелни ", съобщи Антонио Таяни, който размени Силвио Берлускони отпред на партията след гибелта му през юни тази година.

Скандалът беше и удар по имиджа на италианския министър председател. Мелони е известна със мощната си религия в обичайните католически фамилни полезности и в предишното е казвала, че детето наложително би трябвало да бъде отглеждано от майка и татко.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР