Бившият съпруг на фолк певицата Емилия - Красимир Димов, по

...
Бившият съпруг на фолк певицата Емилия - Красимир Димов, по
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Емилия е бил арестуван

Бившият брачен партньор на фолк певицата Емилия - Красимир Димов, по прякор Бойса, от Свиленград е задържан след полицейска акция.

Докато е провеждана интервенция по линия на секване на противозаконни мигранти, служители на реда се натъкнали на доказателства за кражба на трактор. Машината е присвоена в края на август и по тази причина Бойса е бил арестуван. Скъпоструващата машина марка "Кубота " била отмъкната по тъмни доби от равнища край село Студена. Кражбата, станала на 28 август измежду нощ, е от най-наглите през последните години, споделиха проверяващи в Свиленград.

Почти новата земеделска машина, чиято стойност надвишава 100 хиляди лв., е правила обработка на площите денем, а през нощта е била оставена заключена на равнищата. Неин притежател е софийска компания, чиято индустриална база е в прилежащото село Левка, а в с. Студена отглежда трайни насаждения. Когато на сутринта трактористът открил неналичието на машината, не могъл да повярва на очите си. Веднага уведомил шефа, а той - полицията. След три дни служителите на реда откриват трактора в стопанска сграда в Тополовград. Още тогава от районната прокуратура в Свиленград са образували досъдебно произвеждане. Операцията по задържането на Красимир Димов е осъществена на 26 септември.

Още по тематиката прочети тук.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР