Бившият съотборник на Икер Касияс в националния тим на Испания

...
Бившият съотборник на Икер Касияс в националния тим на Испания
Коментари Харесай

Валдес към Икер: Сърцето ти ще продължи да бие за мотивация на онези под рамката

Бившият съотборник на Икер Касияс в националния отбор на Испания - Виктор Валдес, написа трогателен текст на своя профил в Instagram.

На 1-ви май Касияс получи инфаркт на миокарда, след коет му бе подложен стент на сърцето. Според мнозина, измежду които и доктори-кардиолози, 37-годишният Касияс няма да може да играе повече професионално футбол.

Ето и какво съдърца текстът:

"Скъпи Икер, в този свят футболът избира някои да станат вратари, а други учи да бъдат такива с непознатите качества и дефекти. Ти си един от тези, които постоянно са били родени с ръкавици на ръце. Ти си този кумир, който има качествата, които други се стремят да реализират, един от тези идоли, на които другите желаят да подражават и мечтаят да бъдат като тях ".

"Ти си най-хубавият вратар, нашият международен шампионат - постоянно с №1 на гърба ".

"Ти си, и постоянно ще бъдеш, силата и мотивацията за тези, които са под рамката. Ти си този, които може да лети по-високо и може да реализира повече от всеки различен, трансформирайки немислимото във допустимо ".

"Приятелю, няма по какъв начин да не се трогвам, когато пиша това, тъй като аз съм изживял всички тези думи. Почитам всеки един момент с голяма носталгия. Онези мигове, в които ти си бил до мен и си ме подкрепял ".

"Скъпи Икер, твоето сърце ще продължи да бие за тези, които желаят да реализират това, което си ти през днешния ден. Отново ще бъдеш белият лъв, само че този път отвън терена ".

"Винаги в моите мисли, от вратар на вратар. Двамата. Виктор Валдес ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР