Бившият съдия и председател в Софийския районен съд, а сега

...
Бившият съдия и председател в Софийския районен съд, а сега
Коментари Харесай

Методи Лалов за кмета на район Красно село: Поведението ѝ е в разрез с разбиранията ми, дано може да носи отговорност

Бившият арбитър и ръководител в Софийския областен съд, а в този момент общински консултант в София от обединението " Демократична България " – Методи Лалов, изиска ясни, безапелационни и стимулирани отговори от кмета на столичия регион " Красно село " – Росина Станиславова ( " Демократична България " ) във връзка замесването на името ѝ в европейски пари, планувани за възрастни жители, инфектирани с COVID-19.

Ето какво акцентира Лалов в обществената мрежа Фейсбук:

Като жител и общински консултант чакам от всеки един човек на обществен пост ясни, безапелационни и стимулирани отговори за неговото публично значимо държание, без значение от коя политическа мощ е той.

Още повече чакам такива отговори от хората от демократичната общественост, към която се причислих преди съвсем година и половина, за което напуснах поста си на арбитър в Софийския областен съд за да вземам участие със личните си старания за смяната на обществено-политическите порядки у нас.

От известно време следя държание от страна на Росина Станиславова - кмет на регион " Красно село ", което е в прорез с разбиранията ми. Изключително доста скърбя! Надявам се тя да е способна да носи отговорност за държанието си.

P.S. Напомням, че в СОС половината общински съветници получават по 2000 лв. месечно за един час работа месечно за сякаш натоварената си работа в СОАПИ, СОПФ и ОГФМСП. Нещо, против което се боря през цялото време като общински консултант и с помощта на което сумата най-малко беше понижена от 4000 лв. на половина. Коалицията на софрата обаче е постигнала консенсус и продължава да разпределя от тези фондове и по други канали милиони левове годишно. Така се купува комфорт и смирение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР