Бившият руски президент заяви днес, че изглежда Украйна е започнала

...
Бившият руски президент заяви днес, че изглежда Украйна е започнала
Коментари Харесай

Според Медведев Москва трябва да започне собствена офанзива срещу Украйна

Бившият съветски президент съобщи през днешния ден, че наподобява Украйна е почнала дълго чаканата си контраатака и че Москва би трябвало да отговори със лична атака, откакто отблъсне силите на Киев, съобщи Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10680
" Врагът от дълго време дава обещание огромно контранастъпление. И наподобява, че към този момент е почнал нещо такова ", сподели Медведев, който в този момент е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия.

Според него Киев нямал различен вид, с изключение на да нападна, тъй като по подобен метод щял да оправдае получаваните от Запада пари и оръжия.

" Трябва да спрем врага и по-късно да стартираме нахлуване ", съобщи Медведев.

По думите му задачата на Русия не е “само да освободим нашите земи и да защитим нашия народ. Нейната цел е цялостното събаряне на нацисткия киевски режим “, съобщи ТАСС.

Според Медведев  Украйна и западните страни желаят да заличат Русия от лицето на Земята. Той акцентира, че Русия превъзхожда врага както във връзка с въоръжението, по този начин и в морално отношение. В същото време обаче някогашният президент означи, че " врагът не трябва да бъде подценяван ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР