Бившият руски президент заплаши днес с пълно поражение за Украйна,

...
Бившият руски президент заплаши днес с пълно поражение за Украйна,
Коментари Харесай

Медведев: Победата на Русия в Украйна е от изключителна важност

Бившият съветски президент заплаши през днешния ден с цялостно проваляне за Украйна, като повтори пропагандата на Москва, че страната е ръководена от неонацисти, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9601
„ За Русия е значимо да унищожи до основи неонацизма в Украйна и да изтласка опасността допустимо най-далече от границите си, даже в случай че се наложи да стигне чак до границата с Полша “, съобщи в канала си в Телеграм Медведев, който в този момент е заместник-председател на съветския Съвет за сигурност.

Това не би трябвало да се позволява. Затова е толкоз значимо да се реализиран всички цели на специфичната военна интервенция. Да се ​отдалечат границите на опасността за страната ни допустимо най-далеч, даже това да са границите на Полша, акцентира някогашният президент, представен от Българска телеграфна агенция.

„ Целта е неонацизмът да бъде изцяло погубен ". Иначе остава заплахата даже и след договаряния " новите кръвожадни господа, които се показват за законното държавно управление на Украйна да провокират още веднъж международен спор “, написа още Медведев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР