Бившият руски премиер и президент, понастоящем зам.-ръководител на руския съвет

...
Бившият руски премиер и президент, понастоящем зам.-ръководител на руския съвет
Коментари Харесай

Медведев: Байдън най-сетне се реши! Отиде в Киев и се закле във вярност до гроб на нацисткия режим

Бившият съветски министър председател и президент, понастоящем зам.-ръководител на съветския съвет по сигурността Дмитрий Медведев, индиректно удостовери информацията на в. " Вашингтон пост ", че Съединени американски щати са съгласували с Русия аудиенция на Байдън в Киев, с цел да бъдат избегнати ексцесии сред двете нуклеарни сили.

Ето какво написа Медведев, който е и водач на ръководещата партия " Единна Русия " в Телеграм канала си:

" Байдън, авансово получил гаранции за сигурността си, най-сетне отиде до Киев. Обеща доста оръжия и се закле във честност до гроб на неонацисткия режим.

Разбира се, имаше ги взаимните заклинания за победа, която ще пристигна при обезпечаването на нови въоръжения за мъжествения народ. И тук е значимо да отбележим, че Западът фактически регулярно доставя оръжие и пари на Киев.В големи количества, което разрешава на ВПК на натовските страни да заработват и да обезпечават оръжие за терористите по целия свят.

А по отношение на хората… Тук е по-сложно. Неотдавна беседвах с преселници от украинските територии. Те ми припомниха една елементарна статистика. В 2001 г популацията на Украйна, по данни на преброяването, е било към 48,5 млн души (включително тези, работещи зад граница).

След това, през 2014 година, отпаднаха Крим и Донбас. После стартира специфичната военно интервенция и потегли дейната емиграция. Както в Европа, по този начин и в Русия. По оценките на разнообразни специалисти, отпътували са евентуално от 15 до 20 млн души. Затова популацията на това необичайно образувание, известно под името Окраина, сега е 20–25 млн души, не повече. И то е с наклонност към редуциране.

Така че танковете и снарядите са значими, несъмнено. Но хората абсолютно, са по-важни. И те не са подвластни нито на старика оттатък океана, нито на бандата наркомани от ул. " Банковая " (управляващите в Киев, бел. ред.). Тяхното всеобщо овакантяване е и отговорът на въпроса за кого е бъдещето.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР