Бившият ритнитопковец от ЦСКА и национал Георги Йомов е рожденик

...
Бившият ритнитопковец от ЦСКА и национал Георги Йомов е рожденик
Коментари Харесай

ПРЪСНА НЕТА: Националът Георги Йомов забърса мадама, от която ще ви се изпотят дисплеите!

Бившият ритнитопковец от ЦСКА и национал Георги Йомов е рожденик през днешния ден. Той навърши 27 години и има мотив да чества и да бъде благополучен. Е, най-малко в персонален проект, тъй като знаем, че правата му да играе бяха отрязани, тъй като го спипаха с допинг.

Преди време Йомов имаше връзка с чалга дивата Ария и сякаш доста се обичаха, само че ето, че към този момент тя е в предишното. Защо ли?! Ами, тъй като " люта македонка " я изрита от леглото му. Тя се споделя Александра, има близо 30 000 почитатели в нета, без да е известна и съумя да грабне сърцето на Йомов.

Той самият пусна фотоси с нея за сефте точно на рождения си ден, а над фотосите сложи многозначителното сърчице. Явно двамата са двойка, само че по кое време и къде тъкмо са се срещнали, към момента не е станало ясно.

Стана ясно обаче друго - Йомов напън ще види, с цел да задържи половинката единствено за себе си, тъй като по горещата Алекс безусловно припадат стотици мъже. А и с право, единствено вижте фрагментите, които си е напускала в профила...

Очевидно македонката знае какво има и по какъв начин да го употребява. Иначе и тя се е захванала с модерната в последно време " специалност " - притежател на онлайн магазин за облекла, като се допуска, че Георги Йомов ще би трябвало да развърже кесията и да поналее малко парички в бизнеса й. Е, в случай че желае връзката им да продължи и да процъфти, несъмнено...

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: георги йомов Ария Александра македонка онлайн магазин дрехи магазин за дрехи ЦСКА национал
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР