Бившият ресторант на Марко Пиер Уайт в централен Лондон е

...
Бившият ресторант на Марко Пиер Уайт в централен Лондон е
Коментари Харесай

Ресторантът на Марко Пиер Уайт е превзет от скуотери след ада на Гордън Рамзи

Бившият ресторант на Марко Пиер Уайт в централен Лондон е бил високомерен от към 400 скуотери в понеделник, съгласно отчети.

Знаменитият готвач, 62, отвори ресторанта за пържоли и пица на Лестър Скуеър през 2021 година, само че го затвори по-рано тази година, след което остана безработен. Скорошни фотоси обаче демонстрират, че заведението е покрито с катинари, откакто се твърди, че орди от скуотери са се преместили.

Управителят на филипинския ресторант за бързо хранене в съседство с ресторанта твърди, че до 400 души са били живее в постройката, която се гордее с един от най-престижните пощенски кодове в столицата.

Елън Лейко, шеф на Jollibee, сподели: „ Съветът постоянно ни посещава. Когато бяха тук предходната седмица, им споделих, че би трябвало да прегледат господин Уайт, тъй като ни основава проблеми. Съветът се върна през днешния ден и сподели Бях прав, защото те откриха 400 души там. Вече се споделя, че метеорологичната полиция е осигурила пететажната постройка, като представител на Уестминстърския съвет сподели на Mi...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР