Бившият републикански шампион по бокс Пламен Ангелов е починал при

...
Бившият републикански шампион по бокс Пламен Ангелов е починал при
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за трагедията с фатален край в Бургас

Бившият републикански първенец по бокс Пламен Ангелов е умрял при мистериозни условия на прага на бащиния си апартамент в блок 480 в бургаски ж.к. “Меден рудник “.

Трупът на 41-годишния мъж близо два часа е прокиснал до вратата на жилището за смут на възрастните му родители, за които той се грижел в последните години, написа „ Флагман “. Баща му е с висока степен на слепота, а майка му едва-едва се движи.

Тялото на Ангелов е откарано в поделение „ Съдебна медицина “, с цел да се направи аутопсия и откри повода за гибелта. Първата версия е гибел от инфаркт или инсулт, а втората – ликвидиране.

Безспорно е открито, че сред Пламен Ангелов и съседа му Мирослав Добрев е зародил спор към 20:30 часа в неделя вечерта поради чисто битов спор. Пламен от известно време цепел дърва на терасата, вдигал звук, а това дразнело кучетата на Мирослав.

Според Мария Ангелова синът ѝ е умрял от нанесен побой, откакто Мирослав го нападнал и почнал да постанова с юмруци. „ С очите си видях по какъв начин го удря! “, безапелационна бе старата жена.

Жертвата е някогашен боксьор, само че от леката категория и като цяло бил много слаб. Мирослав Добрев е добре комплициран мъж и съгласно съседи Мирослав преди време работел в силово ведомство – Министерство на вътрешните работи или Министерство на защитата, само че към този момент бил отвън системата. Той е бил откаран от служители на реда с патрулен автомобил и се допуска, че е с мярка 24-часов арест.

Пламен Андреев е разведен с едно дете – момченце, което живее с някогашната му жена в чужбина. В последно време той работел в областта на строителството, само че е прочут и на полицията.

За Мирослав Добрев се твърди, че работи в един от пристанищните оператори. Има едно дете, а брачната половинка му Теодора била касиер на вход 3 на блок 480 в ж.к. “Меден рудник “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР