Бившият републикански президент Доналд Тръмп, който вероятно ще се изправи

...
Бившият републикански президент Доналд Тръмп, който вероятно ще се изправи
Коментари Харесай

Тръмп за Байдън: Той трябва да премине когнитивен тест

Бившият републикански президент Доналд Тръмп , който евентуално ще се изправи против Джо Байдън на изборите през ноември, прикани противника си от Демократическата партия да премине когнитивен тест, като съобщи, че самият той се е " справил чудесно " с този тип изпити, съобщи Агенция Франс Прес.

Той " би трябвало да премине когнитивен тест ", написа 77-годишният някогашен предприемач, визирайки американския президент, който е с 4 години по-възрастен от него.

" Може би с това ще успеем да разберем за какво той взема такива ужасни решения ", написа той в своята обществена мрежа Truth Social.

Джо Байдън мина годишния си медицински обзор, по време на който беше разгласен за " кадърен " да бъде президент. От Белия дом оповестиха, че съгласно лекаря му когнитивният тест не е бил сметнат за нужен.

Президентът отговори на нападките на своя противник Х, като разгласява видеозапис, в който републиканецът прави една неточност след друга по време на последните си речи.
" Доналд, другарю. Прегледайте видеото още веднъж ", сподели той.

Формата на двамата претенденти, които се обрисува да бъдат най-възрастният дует, изправял се един против различен на американски президентски избори , се следи деликатно по време на тази акция.
Всеки гаф, падение или миг на комплициране от страна на единия незабавно се окачествява от лагера на другия.

През 2020 година Доналд Тръмп описа, че се е явил на когнитивен тест, който включвал и тест за памет - поредност, която беше необятно осмивана в обществените мрежи.

" Казват ви да повтаряте думите: човек, жена, мъж, камера, тв приемник. Аз споделих да, това е: човек, жена, мъж, камера, тв приемник ", сподели той
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР