Бившият републикански губернатор на Флорида Джеб Буш се изказа в

...
Бившият републикански губернатор на Флорида Джеб Буш се изказа в
Коментари Харесай

Джеб Буш се застъпва в защита на Тръмп след присъда за измама за 355 милиона долара: `Щетите могат да нараснат`

Бившият републикански губернатор на Флорида Джеб Буш се изрече в отбрана на някогашния президент Тръмп в публикация на Wall Street Journal изд подлага на критика неотдавнашното дело за цивилен измами в Ню Йорк, което подреди на 45-ия президент да заплати санкция от 354,8 милиона $ плюс рента.

„ Всеки американец има право да бъде сериозен към политиката на господин Тръмп – един от нас се кандидатира против него през 2016 година “, се споделя в публикацията на Буш, озаглавена „ Илон Мъск и Доналд Случаите на Тръмп заплашват върховенството на закона. "

„ …Но равенството пред закона е скъпо и тези решения съставляват рецесия освен за стабилността на нашите съдилища, само че и за бизнес средата, която разреши на Съединени американски щати да просперират “, продължава мнението. „ Ако тези решения останат в действие, вредите могат да се разпространят в стопанската система, създавайки боязън от случайно използване против бизнесмени, които се стремят към обществена работа или издигат гласа си като жители по метод,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР