Бившият републикански губернатор на Арканзас Майк Хъкаби предупреди във вторник,

...
Бившият републикански губернатор на Арканзас Майк Хъкаби предупреди във вторник,
Коментари Харесай

Майк Хъкаби предупреждава, че републиканската партия импийчмънт на Джо Байдън може да означава „политическа катастрофа“

Бившият републикански губернатор на Арканзас Майк Хъкаби предизвести във вторник, че в случай че републиканците подхващат импийчмънт на президента Джо Байдън без гласове на Демократическата партия, това може да значи „ политическа злополука “ за партията.

Хъкаби сподели, че „ няма смисъл “ да импийчмира Байдън в Камарата, като знае, че казусът няма да стигне до на никое място в Сената, където демократите имат болшинство.

„ Всичко, което става, е политическа злополука “, сподели Хъкаби пред „ Just The News No Noise “ на Real America's Voice.

Хъкаби добави, че следствието за импийчмънт на Байдън, което тече в Камарата на представителите, би трябвало да продължи, само че предизвести, че до момента в който някои демократи не се причислят към импийчмънта му, Републиканската партия би трябвало да подчертае пред американците, че те са по-зле с Байдън в Белия дом.

„ Докато това се случи, най-хубавото нещо, което републиканците могат да създадат, е да продължат да се измъкват информацията за връзките на Джо с китайс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР