Бившият ръководител на столичното следствие Петьо Петров-Еврото е разпитан в

...
Бившият ръководител на столичното следствие Петьо Петров-Еврото е разпитан в
Коментари Харесай

Петьо Петров-Еврото на разпит в ГДБОП за ``Осемте джуджета`` |

Бившият началник на столичното разследване Петьо Петров-Еврото е разпитан в Главната дирекция „ Борба с проведената престъпност “ (ГДБОП) в Министерство на вътрешните работи, оповестява " ".

Той е разпитан във връзка със случая " ". През юни предходната година в следствие на Антикорупционния фонд Илия Златанов описа по какъв начин бизнесът му е бил присвоен благодарение на Еврото и някогашния началник на Специализираната прокуратура Димитър Франтишек Петров.

Петьо Петров-Еврото е прекарал в постройката на ГДБОП към два часа. Бившият следовател ограничи коментара си пред публицисти до репликата  " Следствена загадка чули ли сте? ".

Според " Свободна Европа " за разпит са прикани още брачната половинка на Петров - Любена Петрова, както и някогашният министър на вътрешните работи Младен Маринов и неговата щерка Силвия Маринова. Тримата са прикани в четвъртък, само че не са се явили. 

Маринов и щерка му са призовани още веднъж да се явят в понеделник - 15 ноември. Тогава би трябвало да бъдат разпитани и притежателите на охранителната компания " Делта гард " -  Димитър Спасов-Каратиста и Марин Русев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР