Бившият ръководител на предизборната кампания на Доналд Тръмп - Пол

...
Бившият ръководител на предизборната кампания на Доналд Тръмп - Пол
Коментари Харесай

Ръководителят на кампанията на Тръмп ще помага на разследването срещу него

Бившият началник на предизборната акция на Доналд Тръмп - Пол Манафорт, призна през днешния ден виновността си пред федерален арбитър по две обвинявания и одобри да сътрудничи със специфичния прокурор Робърт Мълър, предадоха международните организации.

Манафорт призна виновността си по обвинявания в незаконен сговор против Съединени американски щати и във възпрепятстване на правораздаването. Робърт Мълър пък проверява вероятно съглашателство сред хора от предизборната акция на Тръмп и Русия.
Двама от доближения кръг на Доналд Тръмп ще получат присъди за финансови измами Това са някогашният персонален юрист на президента Майкъл Коен и шефът на предизборната му акция Пол Манафорт
Манафорт, 69-годишен някогашен лобист, към този момент бе приет за отговорен през август по друго дело за банкови и данъчни измами, гледано в щата Вирджиния. Това, че Манафорт призна в този момент самичък виновността си, ще му разреши да избегне нов нескончаем и скъпоструващ развой, който може да сложи в неловко състояние и самия Тръмп в навечерието на изборите през ноември.

Белият дом обаче побърза да увери, че решението на Манафорт няма нищо общо с президента или неговата " победоносна президентска акция през 2016 година "

Споразумението за съдействие на Манафорт със службите на прокурора Мълър е значим поврат, защото някогашният шеф на акцията на Тръмп от година оспорваше обвиняванията. Това е обаче неприятна вест за жителя на Белия дом, който не стопира за приказва за " лов на вещици ". Този негов мотив е все по-отслабен от напредъка в следствията на Мълър.

За момента Мълър не съумява да потвърди съглашателство сред Москва и членове от екипа на Тръмп. Той обаче реализира няколко неоправдателни присъди или задължения за съдействие от страна на някогашни сътрудници на президента.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР