Бившият президент Росен Плевнелиев призова кметовете от ГЕРБ да градят

...
Бившият президент Росен Плевнелиев призова кметовете от ГЕРБ да градят
Коментари Харесай

Плевнелиев: На изборите през 2021 г. битката няма да е генералска, а между демократи и популисти

Бившият президент Росен Плевнелиев прикани кметовете от ГЕРБ да градят и надграждат постигнатото и да работят за единение. Той бе един от представителите на Националното заседание на партията, на което бяха показани определените на отминалия избор кметове на общини от партията на Бойко Борисов.

" Чака ни най-тежката борба през 2021 година и тази борба ще бъде прожектирана още от идващите месеци от всевъзможни политолози и социолози, всичките тези герои от президент Радев, Нинова, Манолова, Слави Трифонов, Включително и Иван Костов като основен идеолог на " Демократична България ". ще ни прожектират една генералска борба. През 2021 година ще има президентски и парламентарни избори, ще има генералска борба сред генерала президент и генерала министър председател. Аз запитвам за какво би трябвало да е генералска тази борба. Защо би трябвало да е генералска тази борба. Според мен същинската борба ще бъде не генералска, а борба на полезности, борба сред демократи и популисти. Научете се да познавате кой са популистите в публичния живот на България ", сподели Плевнелиев.

Бившият президент кажа още, че като десен човек е унизен, че управлението на " Демократична България " е подкрепило Мая Манолова на балотажа и предложи тя да бъде определена за началник на обединяването.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР