Бившият президент на УЕФА Мишел Платини, който вчера цял ден

...
Бившият президент на УЕФА Мишел Платини, който вчера цял ден
Коментари Харесай

Мишел Платини проговори след показанията си пред френските власти

Бившият президент на УЕФА Мишел Платини, който през вчерашния ден през целия ден даваше показания пред френските управляващи, беше пуснат да се прибере у дома.
 Мишел Платини не бил задържан, а единствено разпитaн
През декември 2010 година ФИФА избра Катар за хазаин на световното първенство през 2022 година. Това провокира много рецензии от специалисти и медии, поради високите температури и предлагането конкуренцията да се организира зимата.

" Беше дълго, само че като се има поради въпросите, които ми задаваха, няма по какъв начин да не продължи дълго. Питаха ме за Евро 2016, за международното състезание в Русия, за международното състезание в Катар, за Пари Сен Жермен, ФИФА, за доста много тематики и аз отговорих на всичко това. Не знам за какво съм тук, само че отговорих на всички въпроси ", сподели Платини.



" Той твърди, че тези обстоятелства са непознати за него и е убеден за това, което следва ", оповестяват френските управляващи.

Двама членове на комисията бяха извадени от гласуването след обвинявания в корупция. Половината от 22-мата дали своят вот, които дефинираха домакините на Мондиал 2018 (Русия) и Мондиал 2022 (Катар) бяха санкционирани, отстранени от служба, изправени пред съда или лишени от правото да заемат постове, свързани с управителни футболни действия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР