Бившият президент на САЩ републиканец Доналд Тръмп смята, че е

...
Бившият президент на САЩ републиканец Доналд Тръмп смята, че е
Коментари Харесай

Тръмп: Ако не започнат преговори между Русия и Украйна ще стигнем до Трета световна война

Бившият президент на Съединени американски щати републиканец Доналд Тръмп счита, че е належащо неотложно да стартират договаряния за преустановяване на спора в Украйна, в противоположен случай той може да прерасне в Трета международна война.

„ И в този момент имаме спор сред Русия и Украйна....Трябва да стигнем до незабавни договаряния за кротичък завършек на войната, или ще стигнем до трета международна война “, сподели Тръмп, говорейки на поддръжници в Невада. 

Наскоро Тръмп разяснява още, че  политиката на актуалната администрация на Джо Байдън към Украйна заплашва с спор от международен мащаб. Тогава той изрази мнение, че в случай че беше избран отново за президент на Съединени американски щати на изборите през 2020 година, спорът в Украйна " нямаше да стартира ".

" Не забравяйте, че при Буш-младши те изгубиха Грузия. При Обама те изгубиха Крим, а при Байдън изгубиха всичко. Но при Тръмп нищо не бе изгубено ", сподели някогашният държавен глава, представен от американски и задгранични медии.

" Ще получим милиони изгубени животи, само че евентуално ще получим и трета международна война ", аргументира се републиканецът, говорейки за спора в Украйна.

" Поради нелепостта на нашите изказвания и дейности можем да получим трета международна война. Искаме да помогнем на тези хора поради това, което им се случва, те се унищожават. Но в действителност можем да получим трета международна война поради метода, по който се държим по този въпрос ", предизвести Тръмп, наблягайки, че в този тип спор " няма да има спечелили ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР