Бившият президент на САЩ призова за прекратяване на военните действия

...
Бившият президент на САЩ призова за прекратяване на военните действия
Коментари Харесай

Тръмп призова за прекратяване на конфликта в Украйна заради заплахата от глобална война

Бившият президент на Съединени американски щати прикани за преустановяване на военните дейности в Украйна поради опасността от международна война. Той изрази това мнение във видео, оповестено в четвъртък в Truth Social.



„ Всеки ден този прокси спор в Украйна продължава, ние рискуваме да стартираме световна война, нашата цел е неотложно цялостно преустановяване на военните дейности. Това е главният проблем. Имаме потребност от мир без закъснение ”, сподели още Тръмп.

По-рано Тръмп съобщи, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън с политиката си към Украйна може да тласка човечеството към трета международна война. Тръмп също означи, че в случай че завоюва президентските избори, Съединени американски щати ще съумеят да разрешат обстановката в Украйна за един ден.

Следващите президентски избори в Съединени американски щати са планувани за ноември 2024 година Тръмп разгласи през ноември 2022 година, че се включва в борбата за най-високия държавен пост в страната. Сегашният американски водач Джо Байдън даде да се разбере, че разчита на преизбиране.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР