Бившият президент на САЩ обяви днес, че първият том на

...
Бившият президент на САЩ обяви днес, че първият том на
Коментари Харесай

Първият том от мемоарите на Барак Обама излиза на 17 ноември

Бившият президент на Съединени американски щати разгласи през днешния ден, че първият том на неговите записки ще излезе на пазара на 17 ноември, предадоха международните организации, представени от Дарик.
Книгата, озаглавена " Обетована земя ", ще бъде оповестена по едно и също време на 25 езика. Тя е първият том от общо два.
 Тръмп и Обама имат доста общо що се отнася до външната политика на Съединени американски щати Тръмп и Обама имат доста общо що се отнася до външната политика на Съединени американски щати
На пръв взор президентите на Съединени американски щати Доналд Тръмп и Барак Обама наподобява, че нямат нищо общо що се отнася до външната политика. Ярката и...
" Да приключиш с писането на книга поражда едно доста изключително възприятие и съм горделив от това ", написа в Twitter някогашният президент демократ.
на Доналд Тръмп добави, че в първия том на записките си се е опитал да предложи на читателите " един почтен роман за президентството си и да показа размишления за методите за превъзмогване на раздялите и за действие на демокрацията за всички.
Книгата ще бъде оповестена в Съединени американски щати от издателство " Пенгуин Рандъм Хаус ".
Мемоарите на брачната половинка на Обама - Мишел, оповестени през ноември 2018 година пожънаха голям триумф и се продадоха в над 11,5 милиона екземпляра по света.
 Барак Обама се завръща в Демократическата партия Барак Обама се завръща в Демократическата партия
Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама може да възобнови обществено-политическата си активност в редиците на Демократическата партия. Тов...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР