Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че планира да

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че планира да
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Ако ме преизберат, ще затворя границите

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че възнамерява да затвори границата, в случай че бъде избран отново на изборите през ноември 2024 година, тъй като " никоя страна не може да понесе това ".

 

" Ще затворим границата, тъй като никоя страна не може да понесе това. Само погледнете какво се случва с нашата страна: тук идват хора от затвори и колонии, от психиатрични лечебни заведения и приюти за луди. Страната ни се унищожава ", съобщи Тръмп в изявление за Fox News.

 

Той беше запитан и за проектите си да реши въпроса с имиграцията, в случай че завоюва изборите. Водещият на Fox News означи, че сега в Съединени американски щати има сред 8 и 10 милиона незаконни имигранти.

 

" Е, ще би трябвало да депортираме доста от тях. Това не е осъществимо. Вижте, тези страни са доста умни. Логично е, че те извеждат хора и ги изпращат в кервани към Съединените щати. Те не са единствено от Южна Америка, това са хора от Африка, от Азия, от целия свят ", сподели някогашният американски президент и добави, че тези страни изпращат тези, които " не им трябват ".

 

Тръмп счита, че не трябва да се позволяват събитията, случили се преди два дни в Ню Йорк, когато, по думите му, банди незаконни мигранти от Венецуела и Хондурас са пребили служители на реда.

 

" Аз имах най-сигурната граница в историята на нашата страна. Построих стена с дължина 561 благи и това беше отлично. Но също по този начин накарах Мексико да ни даде 28 бойци гратис. Сега имаме най-лошата граница евентуално в цялата история на света, още веднъж напомни някогашният президент.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР