Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е недоволен

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е недоволен
Коментари Харесай

Тръмп е недоволен от наличието на радикални демократи в ръководството на армията

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е неудовлетворен от наличието на радикални демократи в управлението на въоръжените сили на Съединени американски щати. Това мнение той изрази по „ Fox News “, оповестява ТАСС.

Тръмп съобщи, че пламенните поддръжници на Демократическата партия на Съединени американски щати и настоящият президент Джо Байдън „ унищожават страната “. " Това се случва както на границата, по този начин и във връзка с престъпността. Има доста образци за това във въоръжените сили ", сподели републиканецът.
 Тръмп: Медиите прикриват обстоятелства за изборите. Ще има нови доказателства за нарушавания Тръмп: Медиите прикриват обстоятелства за изборите. Ще има нови доказателства за нарушавания
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че скоро ще се появят нови доказателства за нарушавания по време на президентските избори прочие..

" Погледнете нашите военни водачи. Те са " събудени ". Тръмп употребява думата „ разсънен “, която се отнася за поддръжниците на демократична политическа и обществена стратегия, основно съперници на дискриминирането на една или друга основа.

Имаме „ събудени " командири, продължи той. Фокусирайте се върху тези аспекти на въоръжените сили, които са им присъщи - отбраната на страната ни от доста мощни страни като Русия, Китай и други, които явно не ни харесват “.

Източник/ БГНЕС

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР