Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е бил

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е бил
Коментари Харесай

Тръмп: Бях прав за лабораторния произход на коронавируса

 Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е бил прав, говорейки за лабораторен генезис на ковид. Той показа мнението си нощес в ефира на телевизия " Фокс нюз ", съобщи ТАСС.

" Наричам го китайски вирус, защото е почнал да се популяризира таман оттова. Появил се е в лаборатория ", сподели президентът. " Говорил съм и по-рано, че се е появил в лаборатория, само че едвам в този момент всички означават, че евентуално съм бил прав ", добави той.

По думите му шефовете на обществените мрежи, в това число на Twitter, пламенно са блокирали хората, разгласили непотвърдени данни за вируса, в това число теорията за лабораторния му генезис. " Това е безусловно извънредно ", съобщи Тръмп.

В края на май президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че разследващата общественост в страната не разполага с задоволително информация, с цел да откри сигурно по какъв начин е почнало разпространяването на новия патоген - при контакт на човек със инфектирано животно или при възможен случай в Института по вирусология в Ухан. Американският водач разпореди на тайните служби да удвоят старания, с цел да проучат всички налични данни, и до три месеца да приготвят за него нов отчет.

" Мога да бъда считан за огромен поддръжник на имунизациите. Благодарение на мен те бяха създадени толкоз бързо ", съобщи още Тръмп пред " Фокс нюз ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР