Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп засили позициите си сред

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп засили позициите си сред
Коментари Харесай

Тръмп увеличава преднината си пред конкурентите от Републиканската партия

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп ускори позициите си измежду поддръжниците и представителите на Републиканската партия на фона на вероятните обвинявания против него по отношение на заплащането за безмълвие, направено от звездата на филмите за възрастни Сторми Даниелс, написа The Guardian.

Според изследване на Morning Consul 54% от интервюираните поддържат политика като вероятен партиен претендент на президентските избори през 2024 година

Както беше маркирано, най-вероятният главен противник на Тръмп измежду републиканците, губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, печели единствено 26% поддръжка, като получава най-ниските резултати през последните четири месеца. Третото място в рейтинга е за някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Майк Пенс, 7% от интервюираните са подготвени да го поддържат.

ДеСантис и Пенс, за разлика от Тръмп, към момента не са оповестили публично присъединяване си в предизборната конкуренция. В същото време, съгласно изследването, в предполагаем дуел сред някогашния президент и сегашния началник на Белия дом Джо Байдън той излиза губещият - 44% са подготвени да поддържат сегашния президент на Съединени американски щати и единствено 41% републиканския политик.

По-рано беше обявено, че 46% от републиканците са подготвени да поддържат Тръмп, а 32% -Рон ДеСантис. ( " Фокус " )
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР