Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп трябва да понесе отговорността

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп трябва да понесе отговорността
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг: Тръмп трябва да понесе отговорност за щурма на Капитолия

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп би трябвало да понесе отговорността за януарските вълнения в американската столица, съпроводени от навлизане в Капитолия. Това мнение изрази притежателят на Фейсбук, говорейки в четвъртък пред Комитета по енергетика и търговия на Камарата на представителите на Съединени американски щати по време на чуване по отношение на разпространяването на дезинформация в обществените мрежи, предава ТАСС.
" Ние направихме всичко допустимо, с цел да запазим изборите в сигурност “, аргументира се Зукърбърг. " И тогава, на 6 януари, президентът Тръмп изнесе тирада, в която отхвърли резултатите от гласуването и прикани за битка “, съобщи той. В същото време ръководителят на Facebook категорично осъди " офанзивата против Капитолия “, наричайки я " неприличен миг “ в историята на Съединени американски щати. " Смятам, че някогашният президент би трябвало да понесе отговорността за думите си. И че нарушителите на закона би трябвало да носят отговорност за дейностите си “, сподели Зукърбърг, съобщи " Фокус ".
 Зукърбърг с хрумвания за реформиране на разпоредбите в интернет Зукърбърг с хрумвания за реформиране на разпоредбите в интернет
Главният изпълнителен шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг изложи стъпки за реформиране на разпоредбите в интернет, заявявайки, че компании...
Той не се съгласи с концепцията, че обществените медии са отговорни за продължаващата поляризация на американското общество. " Проблемът, споделят някои, е, че ние сме поляризирани от обществените медии. Това обаче въобще не излиза наяве от доказателствата или констатациите от проучванията. Поляризацията се ускори в Америка доста преди изобретяването на обществените медии “, сподели Зукърбърг. " Вярвам, че разделянето, което следим през днешния ден, е главно разследване от атмосферата в политиката и пресата, разделяща американците “,добави притежателят на Фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР