Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че Украйна може

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че Украйна може
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Украйна може да бъде унищожена в рамките на година и половина, ако конфликтът не бъде решен

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че Украйна може да бъде унищожена в границите на година и половина, в случай че спорът не бъде решен. Това сподели той в изявление за Fox News.

 „ Ако не бъде решен, мога да го направя в границите на 24 часа с присъединяване на украинския президент Владимир Зеленски и съветския президент Владимир Путин. Това биха били доста елементарни договаряния, само че няма да разгадавам същността им, тъй като го върша не, в случай че се възползвам от тези договаряния, те няма да проработят “, сподели още Тръмп.

" Преди това още година и половина, доста дълго време. Не мога да си показва какво може да се случи през това време. Изводът е, че войната би трябвало да спре, тъй като Украйна се унищожава “, акцентира Тръмп.

„ Ако това нещо не бъде решено досега, в който имаме изборите – което е допустимо да не се случи, а също по този начин е допустимо да бъдем в Трета международна война с тези идиоти, които вършат това, което вършат – може да приключи с нуклеарна международна война, която ще накара Първата и Втората международна война да наподобяват като банички “, предизвести Тръмп.

Тръмп неведнъж е заявявал, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън с политиката си към Украйна може да тласка човечеството към трета международна война. Тръмп твърдеше, че в случай че завоюва президентските избори в Съединени американски щати, може да обезпечи споразумяване на обстановката в Украйна за един ден, само че по този начин и не посочи по какъв начин тъкмо има намерение да реализира това.

Следващите президентски избори в Съединени американски щати са планувани за ноември 2024 година Тръмп разгласи през ноември 2022 година, че се включва в борбата за най-високия държавен пост в страната. Сегашният американски водач Джо Байдън даде да се разбере, че разчита на преизбиране.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР