Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се опита вчера да

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се опита вчера да
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Ще спечеля гласовете ви!

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп се опита през вчерашния ден да завоюва поддръжката на републиканците в Калифорния и сподели, че на президентските избори следващата година ще завоюва гласовете в Калифорния, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

 

Макар че доста от изявленията му на конгреса на Републиканската партия в Калифорния да бяха познати нападки и недоволства от страна на Тръмп, насърчаването на насилственото отношение по отношение на нарушителите е ескалация на дългогодишното му обръщение за неотстъпчивост във връзка с престъпността. " Незабавно ще спрем всички грабежи и обири. Много просто: в случай че ограбите магазин, изцяло можете да очаквате да бъдете убит, до момента в който излизате от този магазин ", сподели той, предизвиквайки бурни овации. " Застрелян! ", добави той.

 

Тръмп беше един от няколкото кандидати за президентския пост от Републиканската партия, които се появиха на събитието в щата, доминиран значително от демократите. Проучване на Калифорнийския институт за социална политика, оповестено в сряда, само че извършено в края на август и началото на септември, демонстрира, че Тръмп е подкрепян от съвсем половината от евентуалните гласоподаватели на републиканците. Другият претендент от Републиканската партия Десантис е с 14%, а останалите участници в изборите изостават с едноцифрена поддръжка.

 

Изказванията му за престъпността, да вземем за пример, бяха изключително остри, отбелязва АП. В предишното Тръмп е предложил да се стреля по мигранти, с цел да им се попречи да преминат границата, както и смъртно наказване за наркодилъри, трафиканти на хора и всеки, наказан за ликвидиране на служител на реда. Той употребява обстоятелството, че калифорнийските републиканци са недоволни от водачите на Демократическата партия в щата, защото под тяхното управление броят на бездомните хора се е нараснал, отворени са границите, налозите и неравенството са високи и престъпността нараства.

 

Някога Калифорния е била знак на американския разцвет и творчество, само че в този момент се трансформира в знак на упадъка на нашата нация, сподели Тръмп.

 

" Ние ще преобърнем процеса и ще сложим завършек на оскверняването на вашия в миналото популярен щат Калифорния ", сподели Тръмп. " Това към този момент не е популярен щат. Това е бунище. Затворници. Терористи. Психично заболели. "

 

" Помощта е на път ", съобщи той и добави, че ще завоюва изборите в Калифорния на изборите идната година.

 

Тръмп беше в Калифорния единствено два дни откакто пропусна втория спор на Републиканската партия, с което даде знак, че не счита за нужно да се явява един до друг с по-малко известни кандидати.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР