Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се опита снощи да

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се опита снощи да
Коментари Харесай

Тръмп нарече Байдън разрушител на американската демокрация

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп се опита нощес да обърне публичното мнение против своя възможен противник на президентските избори през ноември следващата година - сегашния държавен глава Джо Байдън, като го назова " унищожител на американската народна власт " по време на своя предизборна среща със симпатизанти в Сидър Рапидс, щата Айова, съобщи Асошиейтед прес.

Агенцията отбелязва, че републиканецът Тръмп, който се опита да анулира резултатите от предните избори, в които демократът Байдън го победи, нападна със същите обвинявания, на които е бил подложен той от сегашния президент в предишното. Засега Тръмп господства в желанията на гласоподователите за президентската номинация на Републиканската партия, предава Българска телеграфна агенция. 

Според АП в Айова Тръмп е изложил пред гласоподавателите най-ясния си аргумент за какво те би трябвало да виждат в Байдън по-голяма опасност за демокрацията от самия него. Бившият президент още веднъж зае позицията, че заведените против него четири наказателни каузи демонстрират по какъв начин съперникът му злоупотребява с федералната правосъдна власт.

" Той употребява властта като оръжие против съперниците си като политически тиранин от Третия свят. Байдън и неговите радикални леви съдружници обичат да се показват като демократични съдружници. Джо Байдън не е бранителят на американската народна власт, той е разрушителят на американската народна власт ", съобщи Тръмп пред събралото се голям брой.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР