Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува политиката на наследника

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува политиката на наследника
Коментари Харесай

Тръмп: Първият месец на Байдън е най-лошият в US историята

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува политиката на наследника си на поста Джо Байдън, като разгласи, че страната към този момент изживява най-лошия си интервал. Той направи това на конференция на консервативната Републиканска партия във Флорида. Първата тирада на Тръмп след напускането на президентския пост беше оповестена в „ Ютуб “.

„ Той към този момент сподели, че е срещу работните места, против фамилията, против границите, против енергетиката, срещу дамите и науката “, сподели Тръмп за своя правоприемник. Според някогашния президент политиката на Байдън може да се характеризира с фразата „ Америка на последно място “ (слогънът на Тръмп е „ Америка преди всичко “ – б.р.).

Той се изрече отрицателно и във връзка изказването на новия държавен глава по отношение на многостранния метод на Вашингтон към международните проблеми, като съобщи, че Съединени американски щати не могат да си разрешат да вземат участие в проблемите на целия свят.

Бившият президент се базира на развиването на връзките на Съединени американски щати със Световната комерсиална организация, като го назова " капитулация ", а също по този начин дефинира демократите като „ марионетки на Китай ".

Освен това Тръмп изрази мнение, че Съединени американски щати при Байдън към този момент са изгубили статута си в енергийния бранш и скоро ще зависят от петрола от Русия. „ Според политиката на радикалните демократи цената на бензина към този момент е скочила с 30% след изборите. (…) По въпроса за петрола в този момент ще разчитаме на Русия и Близкия изток ", сподели републиканецът, добавяйки, че по време на неговото председателство Съединени американски щати са били „ енергийна суперсила “.

Бившият президент разкритикува новата администрация за слабия надзор над миграционните потоци и преустановяване на политиката за енергийна самостоятелност на Съединени американски щати. Той упрекна Байдън, че фактически употребява проекта за имунизация на своя предходник и стартира нови войни.

Бившият собственик на Белия дом съобщи, че не има намерение да основава нова партия, тъй като „ имаме Републиканската партия и тя ще бъде единна и мощна, както в никакъв случай до момента ".

В началото на речта си той изрази убеденост, че „ демократите ще претърпят съкрушително проваляне на междинните избори и несъмнено ще изгубят Белия дом след четири години “. Той също по този начин удостовери, че политическата му кариера не е завършила. „ Искам да знаете, че имам намерение да продължа да се боря на ваша страна “, сподели някогашният американски водач.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР