Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп подчерта на митинг на

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп подчерта на митинг на
Коментари Харесай

Тръмп: Видяхте президента Си и президента Путин - много умни хора, обсъждат световния ред за следващия век

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп акцентира на протест на свои поддръжници в Уейко (Тексас), че точно той е почнал да доставя оръжие на Украйна.  " Дадох им стотици и стотици " Джавелин " (противотанкови ракетни системи – бел. ТАСС) “, сподели той. Тръмп добави, че неговият предходник Барак Обама е изпратил единствено " възглавници " в Киев, имайки поради несмъртоносно съоръжение.

Тръмп повтори обещанието си да позволи спора в Украйна в границите на 24 часа, в случай че бъде избран отново за президент през 2024 година „ Когато стана президент, ще реализира това за 24 часа “, сподели той.

По-рано той е заявявал, че ще позволи спора в Украйна за малко време, в случай че бъде избран отново, само че в никакъв случай не е уточнявал по какъв начин има намерение да реализира това, прибавя ТАСС.

Руският президент Владимир Путин и китайският президент Си Дзинпин разискаха международния ред през идващия век по време на държавното посещаване на китайския водач в Москва, заяви бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп. „ Видяхте президента Си, интелигентен, и президента Путин, умни, доста умни хора, да стоят и да разискват международния ред за идващите 100 години “, сподели Тръмп. Според него Русия и Китай към този момент са единни.

По думите му, Съединени американски щати деградираха до равнището на " бананова република " при сегашната американска администрация. „ Банановата република - ето в какво се превърнахме ", сподели Тръмп. „ Нашата страна, ние няма да търпи това ". Той по-специално подчерта проблемите на страната при отбраната на нейните граници, системата за гласоподаване и превръщането на правоприлагащите органи в политически оръжия и добави, че в случай че завоюва президентските избори в Съединени американски щати следващата година, „ нарушителите, които вредят на правосъдната система, ще бъдат победени и засрамени ". „ Ако не спечелим избори през 2024 година, страната ни е обречена “, добави той.

Доналд Тръмп съобщи още, че е " най-невинният " човек в историята на страната. По думите му, след инспекция на 11 милиона страници разнообразни документи, свързани с него, в това число данъчните му заявления, представители на прокуратурата не са разкрили нищо неоправдателно. „ Това евентуално ме прави най-невинният човек в историята на страната ни “, сподели той пред свои поддръжниците в Уейко, Тексас. 

Инфо: ТАСС

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР