Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп подаде съдебен иск срещу

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп подаде съдебен иск срещу
Коментари Харесай

Тръмп заведе дело за клевета срещу журито за наградата „Пулицър“

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп подаде правосъден иск против Съвета на премията " Пулицър ", обвинявайки журито в клюка и неистина пред американската общност по отношение на награждаването на вестниците " Ню Йорк Таймс " и " Вашингтон пост " през 2018 година за отразяването на следствието на хипотетична съветска интервенция в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година Това заяви телевизионният канал Fox News, представен от Нова тв. Тръмп е подал желае във вторник в щата Флорида.

" Повечето американци изцяло неправилно схванаха какво се случва, когато медиите бяха доминирани от лъжите, популяризирани от " Таймс " и " Пост ". Забележително е, че те бяха възнаградени за това, че излъгаха американската общност ", се споделя в подадения иск.

През юли Съветът на премията " Пулицър " отхвърли настояването на Тръмп, който настояваше премията за двата вестника да бъде отнета. Съветът съобщи, че самостоятелни одити са открили, че материалите на вестниците " не са били компрометирани от обстоятелства, които са станали известни след възлагането ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР