Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп определи обвиненията срещу себе

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп определи обвиненията срещу себе
Коментари Харесай

Тръмп отхвърли обвиненията срещу себе си и ги нарече обида за страната

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп дефинира обвиняванията против себе си за 34 закононарушения като “обида ” и отхвърли да е направил нещо неправилно, оповестиха международните организации. Той направи първото си изказване откакто му бяха повдигнати обвинявания в имението си Мар-а-Лаго във Флорида във вторник.

“Единственото закононарушение, което съм правил, бе да пазя храбро страната ни от тези, които се пробват да я разрушат ”, сподели Тръмп пред свои симпатизанти. “Страната ни отива по дяволите. Това е засегнатост за нашата страна и светът към този момент ни се смее. ”

76-годишният във вторник по 34 обвинявания , които му бяха повдигнати от управляващите в щата Ню Йорк. Става въпрос за дело за заплащане на рушвет на порноактрисата Сторми Даниелс в подмяна на нейното безмълвие за техен полов акт.

Тръмп е първият някогашен държавен глава в историята на Съединени американски щати, който се изправи пред съда в качеството си на обвинен.

В 25-минутна тирада след завръщането си в имението си във Флорида Тръмп дефинира обвиняванията като опит за разстройване на преизбирането му за президент и ги назова “масирана интервенция в изборите в невъобразим до момента мащаб ”. Той не показа доказателства за това свое изказване.

Той нападна и прокурора по делото Джак Смит и го назова “лунатик ”.

Тръмп се бори за президентската номинация на републиканците през 2024 година Той беше държавен глава на Съединени американски щати от 2017 до 2021 година На изборите през 2020 година Той загуби от претендента на демократите Джо Байдън.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР