Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп определи обвиненията, които му

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп определи обвиненията, които му
Коментари Харесай

Според Тръмп обвиненията срещу него са смешни

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп дефинира обвиняванията, които му бяха повдигнати от федерален съд във Вашингтон в четвъртък, като смешни, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Той ги дефинира още като противозаконни и разкритикува инструментализацията на правораздаването от страна на противника му, демократа Джо Байдън.

" Това обвиняване е смешно и не е законно. Това един обезверен акт от страна на патетичния Джо Байдън, мръсника, и неговите мошеници от радикалната левица, с цел да запазят контрола върху властта ", добави Тръмп по време на предизборна демонстрация в консервативния щат Алабама.

" Всеки път, когато те ме упрекват, ние се качваме в допитванията ", добави той.   " Трябва ни още едно в допълнение обвиняване, с цел да спечелим този избор ", добави Тръмп, визирайки изборите за президент следващата година.

Предизборната демонстрация се състоя в Монгомъри, където Тръмп бе сърдечно посрещнат от негови симпатизанти.

В четвъртък той пледира в съд във Вашингтон почтен по обвинявания, свързани с опита за катурване на резултата от изборите през 2020 г. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР