Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп направи революционно, разкриващо намеренията

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп направи революционно, разкриващо намеренията
Коментари Харесай

Доналд Тръмп ще приема дарения в криптовалути за предизборната си кампания

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп направи революционно, разкриващо желанията му да приема дарения за акцията си под формата на криптовалута, с което означи забележителна пресечна точка сред политиката и технологиите.

Съобщението беше предадено посредством видеоклипове, споделени от Франк Дегодс, позната фигура в NFT сферата. Тръмп увери поддръжниците си в уговорката си да улесни крипто даренията за акцията си, заявявайки изрично:

Решението на Тръмп е в сходство с кандидатурата му за претендент на Републиканската партия за президентските избори през 2024 година, като отразява стратегически ход за триумф на изборите.

Отвъд набирането на средства, приемането на криптовалута от страна на Тръмп се трансформира в събирателна точка за неговите поддръжници.

Той опълчи позицията си на тази на президента Джо Байдън, което допуска фундаментална разлика сред актуалната администрация и разрастващата се сфера на криптовалутите. Тръмп прикани поддръжниците си, заявявайки:

Финансовите анализатори правят оценка евентуалните последствия от президентството на Тръмп върху пазара на криптовалути. Standard Chartered, световна финансова институция, допусна, че втора администрация на Тръмп може да благоприятства цифровите активи.

Въпреки скептицизма, навлизането на Тръмп в бранша на криптовалутите вкара нова динамичност както в политическия, по този начин и в криптовалутния пейзаж.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР