Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп на митинг на 3

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп на митинг на 3
Коментари Харесай

Тръмп се съгласи с Ленин по повод изборите в САЩ през 2020 година

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп на протест на 3 септември в Пенсилвания цитира Владимир Ленин и се съгласи с негово изказване по отношение на изборите за президент на Съединени американски щати през 2020 година, написа съветското издание " Известия “ .

Той съобщи: " Този, който брои гласовете, е по-голям от претендента “. Може би ще се окаже, че това е правилно “, съобщи той.

Така Тръмп разяснява президентските избори в Америка през 2020 година, когато съгласно него той не е останал водач на страната заради машинация, осъществена в процеса на броене на гласовете.

В реалност цитатът, който някои специалисти приписват на Йосиф Сталин, звучи по този начин: " Няма никакво значение кой и по какъв начин ще гласоподава в партията; само че ето кое е извънредно значимо - кой и по какъв начин ще брои гласовете “, написа вестникът.

По-рано денем Доналд Тръмп дефинира настоящия американски водач Джо Байдън като зложелател на страната. Освен това някогашният президент постоянно заявяваше, че Байдън страда от финален етап на деменция или е изцяло вманиачен.

На 29 август в своята обществена мрежа Truth Social Тръмп прикани за незабавно признание на президентските избори през 2020 година за необратимо компрометирани и за ново гласоподаване. По думите на някогашния държавен глава на Съединени американски щати, изборите са извършени посредством машинация и интервенция на най-високо равнище.

На 8 август Федералното бюро за следствие (ФБР) нахлу в имението на Тръмп по линия на следствие на Министерството на правораздаването, че някогашният президент е отнесъл публични президентски документи в имението си в Палм Бийч. Повече от 300 секретни документа бяха открити от ФБР в имението на Тръмп в Мар-а-Лаго.

Бившият американски водач изиска от съда да спре разглеждането на документите, конфискувани от имението му във Флорида, до момента в който не бъде назначена специфична правосъдна експертиза.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР