Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, който се завърна в

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, който се завърна в
Коментари Харесай

Тръмп след ареста: Единственото престъпление, което съм извършвал, бе да защитавам безстрашно САЩ

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който се завърна в имението си Мар-а-Лаго откакто бе освободен от ареста, съобщи пред събралите се негови симпатизанти, че в никакъв случай не си е представял, че нещо сходно може да се случи в Америка, съобщи Ройтерс. " Единственото закононарушение, което съм правил, бе да пазя храбро страната ни от тези, които се пробват да я разрушат ", добави той.

Тръмп пледира почтен по 34 обвинявания във подправяне на документи  при заплащането на пари на някогашната порноактриса Сторми Даниълс по време на предизборната акция през 2016 г. 



Си Ен Ен излъчи онлайн фрагменти от кацането на самолета на Тръмп на интернационалното летище в Палм Бийч.  

Тръмп, който се бори за президентската номинация на републиканците през 2024 година, изнесе относително къса 25-минутна тирада, отбелязва Асошиейтед прес.



Въпреки че стартира с дрънканица против прокурорите, той не насочи апел към поддръжниците още веднъж да излязат на демонстрации. 

Тръмп не оповести и детайлности към проектите си за предизборната си акция, към която се чака да се завърне.



Бившият президент направи къс преглед по разнообразни правосъдни каузи против него, измежду които и това за класифицираните документи, открити в имението му Мар а Лаго, откакто напусна Белия дом при започване на 2021 година. Той разяснява и следствието на щурма на Капитолия от 6 януари 2021 година

Тръмп изрази особена угриженост по отношение на делото за класифицираните  документи, като на няколко пъти назова специфичния прокурор Джак Смит " лунатик ".



Тръмп съобщи, че делата против него съставляват опит за разстройване на преизбирането му за президент, като ги назова " масирана интервенция в изборите в невъобразим до момента мащаб ".



Бившият президент на Съединени американски щати остана под арест над 40 минути по отношение на процедурата по повдигането на обвиняване и надвиши времето, което очакваше отбраната му. Доналд Тръмп пледира „ почтен “ по 34 наказателни обвинявания за подправяне на документи, след следствие за платените от него пари за мълчанието на порнозвезда, съобщи Ройтерс.

С тъмносин костюм и алена вратовръзка, 76-годишният Тръмп съвсем не прояви страсти, когато помаха с ръка на множеството, събрало се пред правосъдната постройка.

Общо, обвиняванията против Тръмп могат да доведат до 136 години затвор по закона на Ню Йорк, само че действителната присъда на Тръмп, в случай че бъде приет за отговорен, съвсем несъмнено ще бъде доста по-малка, отбелязва Ройтерс.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР