Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп каза в петък, че

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп каза в петък, че
Коментари Харесай

Тръмп предупреждава, че обвиненията срещу него ще доведат до „смърт и унищожение“

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели в петък, че вероятно покачване на обвиняване по делото за финансови измами на организацията Тръмп може да има опустошителни последствия за страната.

„ Що за човек е той, който може да упреква различен, в този случай някогашен президент на Съединените щати, който е получил повече гласове от всеки настоящ президент в историята и водещ претендент за номинацията на Републиканската партия (с огромна разлика!), до момента в който всички знаеха, че не е осъществено закононарушение, и също знаеха, че евентуалната гибел и опустошения вследствие на такова лъжливо обвиняване може да бъде пагубно за страната ни? ”, написа политикът в обществената си мрежа Truth Social. Той акцентира, че това може да направи единствено " уродлив умопобъркан, който откровено ненавижда Съединени американски щати ".



Rolling Stone заяви в четвъртък, че Тръмп създава „ проект за възмездие “ против окръжния прокурор на Южен Ню Йорк Алвин Браг, който преследва дело за финансова машинация на организацията Тръмп и може да повдигне наказателни обвинявания против политика. Ако Тръмп се върне в Белия дом след президентските избори през 2024 година, Отделът за цивилен права на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати може да стартира следствие против Браг, за който някогашният президент счита, че работи от политически претекстове, написа списанието. Съветниците на Тръмп, по-специално, обмислят потреблението на американските закони, които криминализират чиновници за корист с ситуацията си, с цел да лишат хората от техните конституционни права.

Голямо жури в Ню Йорк преглежда опцията за покачване на обвинявания против Тръмп по отношение на хипотетичното подправяне на финансови документи на организацията Тръмп при заплащането на пари на порнографската актриса Сторми Даниелс. Твърди се, че юристът Майкъл Коен й е платил 130 000 $, с цел да я защищити от разпространяване на информация по време на предизборната акция през 2016 година за хипотетична връзка с Тръмп през 2006 година Тогава изразходваните пари, съгласно прокуратурата на южния окръг на Ню Йорк, са му обезщетени за сметка на организацията Тръмп, за която са фалшифицирани документите на компанията.

Самата имитация се смята за дребно закононарушение в американската правна система и нормално не носи наказване отнемане от независимост, само че в случай че огромно жури реши, че фалшификацията е направена, с цел да прикрие или извърши друго закононарушение, тогава Тръмп може да получи до четири години затвор затвор.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР