Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, кандидатът за президент от

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп, кандидатът за президент от
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че ядрените съоръжения на Иран трябва да бъдат ударени

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, претендентът за президент от страна на Републиканската партия, съобщи нощес по време на избирателен протест в щата Северна Каролина, че иранските нуклеарни уреди " би трябвало да бъдат ударени ", разяснявайки изявление на американския президент - демократа Джо Байдън, по-рано тази седмица, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тръмп приказва пред публика във Файетвил. Това бе четвъртото му посещаване в границите на последния месец в Северна Каролина, където той завоюва на изборите и през 2016 година, и през 2020 година

Байдън съобщи тази седмица, че не би подкрепил какъвто и да е израелски удар по ирански нуклеарни уреди в отговор на иранската ракетна офанзива против еврейската страна и прикани Израел да отговори " съразмерно " на районния си зложелател.

 във Файетвил.

Президентските избори в Съединени американски щати са на 5 ноември, като противник на Тръмп от страна на Демократическата партия е актуалната вицепрезидентка на Съединени американски щати Камала Харис.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР