Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е питал собственика на

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е питал собственика на
Коментари Харесай

WP:Тръмп е предлагал на Мъск да купи социалната мрежа Truth Social

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е питал притежателя на обществената мрежа X Илон Мъск дали се интересува от закупуването на обществената мрежа Truth Social. Това оповестява, базирайки се на източници.

Trump`s request to Elon Musk to buy his social network
?

Trump has offered Elon Musk to buy the social network Truth.
— International News | webangah (@webangah_en)

Според вестника предишното лято Тръмп е желал да разбере дали Мъск се интересува от придобиването на плана на някогашния американски президент Truth Social. WP написа, че предлагането на Тръмп не е довело до договорка, само че фактът, че е било разисквано, допуска, че са имали повече контакти, в сравнение с се смяташе до момента.

На 5 март Bloomberg заяви, че някогашният президент на Съединени американски щати се е срещнал с Мъск. Подробности за срещата им не бяха предоставени, само че организацията отбелязва, че тя се е състояла в миг, когато Тръмп се пробва да притегли донори за финансиране на акцията си, която в последно време „ изпитва липса на средства “. На 6 март Мъск отхвърли тези изказвания и означи, че не подарява средства на нито един от претендентите за президент на Съединени американски щати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР