Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Тръмп призова Байдън да се подложи на когнитивен тест

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския прикани своя правоприемник и евентуален противник на идващите президентски избори Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в да се подложи на тест за оценка на когнитивните качества, съобщи Франс прес.

„ Може би по този начин ще може да забележим за какво взима толкоз ужасни решения “, написа Тръмп в обществената мрежа Трут.

Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в мина през вчерашния ден медицински обзор, само че съгласно лекаря му не е належащо да се подлага на когнитивен тест.

Президентът се усеща добре и тазгодишният медицински обзор не откри нови проблеми. Той продължава да е кадърен за осъществяване на служебните си отговорности и извършва напълно всичките си отговорности без никакви изключения или отсрочвания, написа лекарят му Кевин О'Конър, представен от Асошиейтед прес.

Президентът отговори на нападките на Тръмп с видео в платформата Х, на което републиканецът прави лапсуси в свои неотдавнашни речи и му поръча да изгледа този запис.

Физическото положение на 81-годишния Байдън и на 77-годишния Тръмп е гледано под лупа през тази предизборна акция, отбелязва Българска телеграфна агенция. Ако двамата завоюват първичните избори на двете партии, те ще са най-възрастните двама съществени претенденти за президент на Съединени американски щати.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР