Бившият президент на САЩ Барак Обама се яви в съд

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама се яви в съд
Коментари Харесай

Обама предизвика фурор в съда в Чикаго, викнаха го за съдебен заседател

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама се яви в съд на Чикаго в отговор на призовка за асортимент на състав правосъдни заседатели, съобщи Франс прес.
 Барак Обама Gettyimages

Обама обаче бързо напусна залата на съда, откакто бе отритнат на инцидентен принцип сходно на доста други евентуални правосъдни заседатели , заяви локалният вестник " Чикаго трибюн ".

 Барак Обама Gettyimages
Бившият президент дойде с автоколона, съпроводен от бодигардове, и бе предстоящ от доста свои съграждани , които носеха бройки от негови книги за подпис.
 Барак Обама Gettyimages
" Благодаря на всички, че сте правосъдни заседатели. Или най-малко, че сте подготвени да го извършите ", сподели някогашният президент от Демократическата партия. Обама не е първият американски президент, чието име излиза при изтегляне на чоп за приучване на жители за присъединяване в състав правосъдни заседатели.

Предшественикът му в Белия дом Джордж Уокър Буш се яви на призовка през 2015 година в Далас, щата Тексас, само че също не бе признат за правосъден заседател. Семейство Обама продължава да живее във Вашингтон след края на мандата на Барак Обама през януари, само че Барак и Мишел Обама имат къща в Чикаго.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР