Бившият президент на САЩ Барак Обама предупреди, че социалните медии

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама предупреди, че социалните медии
Коментари Харесай

Принц Хари не разбра какво носи Обама под панталоните

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама предизвести, че обществените медии разяждат и подкопават цивилизования дискурс, подтиквайки хората да се трансфорат в "пашкули " от информация, която "подсилва предразсъдъците им ".

В първото си изявление, след сдаването на президентския пост, Обама разиска с принц Хари заплахите, които обществените медии могат да съставляват, когато се употребяват за разделяне и разцепление на хората.

В прям диалог с английския принц, излъчен на 27 декември по Радио 4 на Би Би Си, някогашният държавен глава на Съединени американски щати споделил още, че в деня, след напускането на Белия дом, почувствал “спокойствие “. Той изпитал "огромно облекчение ", осъзнавайки, че в този момент, когато към този момент не е президент, може самичък да възнамерява деня си и разполага с време да се разноски със брачната половинка си Мишел.

Влизайки в ролята на гостуващ редактор на радиопрограмата, принц Хари интервюирал Барак Обама през септември в Торонто, Канада.

В диалога си с по-малкия наследник на английския престолонаследник принц Чарлз, Обама не загатва нищо за сегашния президент Доналд Тръмп, само че споделя, че държавниците би трябвало да бъдат по-внимателни в потреблението на обществените медии.

Тръмп е прочут с практиката си да употребява Twitter за значими свои послания.

Възползвайки се от опцията да зададе "по-лежерни въпроси ", каквито по-често се насочат към звезди от шоубизнеса, в сравнение с към политици, принц Хари не е съумял да научи дали Барак Обама избира боксерки или слипове.

За сметка на това той е получил отговор на въпроси, свързани с музикалните и спортните желания на някогашния държавен глава.

Обама споделя, че избира Кралицата на соул музиката Арета Франклин пред Тина Търнър. Сред баскетболните си любимци Барак Обама изказал желанията си към бившето великолепие Майкъл Джордан пред актуалната звезда Леброн Джеймс.

Бившият президент на Съединени американски щати признава също, че във връзка с бъдещите си проекти е "обсебен " от концепцията за подготовка на идващото потомство водачи. Според Обама светът понастоящем по редица способи е по-здрав и богат, в сравнение с е бил в миналото.

Принц Хари е интервюирал и татко си принц Чарлз, чиито оценка на действителността е много по-мрачна. Според английския престолонаследник човечеството не се оправя с климатичните промени, макар че те предизвикват съществени провали на доста места по света.

Самият принц Хари, запитан дали ще предложения семейство Обама на сватбата си с актрисата Меган Маркъл следващата година, е дал отговор, че описът с гостите към момента не е направен.

Според английския вестник Sun представители на сегашната администрация са отправили апел към бъдещия жених да не кани някогашния президент на Съединени американски щати, с цел да не разгневи сегашния.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР