Бившият президент на САЩ - Барак Обама и жена му

...
Бившият президент на САЩ - Барак Обама и жена му
Коментари Харесай

Барак и Мишел Обама вече работят в Netflix

Бившият президент на Съединени американски щати - Барак Обама и жена му Мишел са подписали дългогодишно съглашение за продуциране на филми и сериали за Netflix, оповестяват американски медии.

Те ще бъдат участници и продуценти в разнообразни излъчвания, измежду които документални, игрални и научнопопулярни филми и сериали. Ще описват житейски истории, като в някои случаи ще бъдат водещи, а в други ще извършват дейностите зад кадър.

President Barack Obama and Michelle Obama have entered into a multi-year agreement to produce films and series for Netflix, potentially including scripted series, unscripted series, docu-series, documentaries, and features.
— Netflix US (@netflix) 21 май 2018 година

" Една от простите наслади по време на държавната ни работа беше да се срещнем с толкоз доста очарователни хора от всички сфери на живота и да им помогнем да споделят техните прекарвания с по-широка публика ", декларира някогашният президент в изказване.

" Ето за какво Мишел и аз сме толкоз разчувствани, че сме сътрудници на Netflix. Надяваме се да открием и да се погрижим за надарените, вдъхновяващи креативен гласове, способни да предизвикват по-голяма съпричастност и съгласие сред народите и да им помогнем да споделят историите си с целия свят ", прибавя той.

Обама съобщи, че желае да употребява " силата на разказването на истории " за разпространение на общите полезности. Той отдавна има интерес към цифровите медии и приемането и възприемането на информация от аудиторията.

Сделката ще даде световна платформа на семейство Обама, свързвайки ги с публика от над 120 милиона клиенти на Netflix допълнително от 190 страни.

" Несравнимата услуга на Netflix е естествено подобаваща за типовете истории, които желаеме да споделим, и чакаме с неспокойствие да стартираме това вълнуващо ново партньорство ", съобщи Мишел Обама.

Според шефът по наличието на Netflix Тед Сарандос " семейство Обама са в неповторима позиция да открият и разпространяват историите на хора, които вършат разлика в своите общности и се стремят да трансформират света към по-добро ".

Това е първата сходна договорка с някогашен президент на Съединени американски щати. Семейство Обама ще наеме екип от продуценти и към този момент основало компания, наречена Higher Ground Productions, с което ще основават наличие за Netflix.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР