Бившият президент на САЩ Барак Обама е в гръцката столица

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама е в гръцката столица
Коментари Харесай

Бившият американски президент Барак Обама е на посещение в Атина

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама е в гръцката столица Атина , с цел да се срещне със 105 стипендианти от програмата „ Лидерите на фондация Обама “, съобщи АНА-МПА.

Срещата ще означи завършването на шестмесечния курс на участниците, определени от 75 страни, в програмата за 2023 година Обама ще беседва с тях на тематики по отношение на разрастването и ускоряването на позитивната и продължителната смяна на техните общности.

Програмата на Обама намира лица, работещи в обществения и частния бранш, които се занимават с публични въпроси и предизвикват публичното богатство, като натъртват на споделените полезности и етичното водачество. Фондацията се стреми да развива лидерските им умения и да възпитава ново потомство дейни жители.

Участниците са част от интернационална мрежа от водачи, която наброява повече от 800 ученици.

В утрешния ден Барак Обама ще взе участие в конференцията за психологично здраве на Фондация „ Ставрос Ниархос “. На срещата някогашният президент ще беседва с ръководителя на Фондацията Андреас Дракопулос. Това е вторият път, в който Обама посещава фондацията след последното му интернационално посещаване по време на неговото ръководство през 2016 година

Миналата седмица Обама и брачната половинка му гостуваха на холивудския артист Том Ханкс и брачната половинка му Рита Уилсън на гръцкия остров Антипарос.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР