Бившият президент на САЩ, а сега кандидат за президент на

...
Бившият президент на САЩ, а сега кандидат за президент на
Коментари Харесай

Тръмп направи изявление относно възможна среща между Зеленски и Путин

Бившият президент на Съединени американски щати, а в този момент претендент за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп съобщи, че в случай че завоюва изборите, има намерение да се свърже с президента на Украйна Владимир Зеленски и на Руската федерация Владимир Путин, с цел да ги докара на масата за договаряния. Той съобщи това в разговор със стриймъра Edin Ross в платформата Kick.

Според него след успеха той незабавно ще се свърже с двамата президенти, с цел да ги докара на масата за договаряния.

„ Ако печеля изборите, първото нещо, което ще направя, е да се свържа с Путин, ще се свържа със Зеленски – познавам ги и двамата доста добре – и ще ги накарам да стартират мирни договаряния “, сподели Тръмп.

Нека отбележим, че Доналд Тръмп неведнъж е заявявал, че незабавно щом стане президент, ще приключи войната на Русия против Украйна. Той обаче не разкри съответен проект в тази връзка.

Да напомним, че на 25 юли Тръмп назова две аргументи, които разрешиха на Путин да нападна Украйна. Кандидатът за президент на Съединени американски щати е уверен, че Байдън е можел да предотврати експлоадирането на война в Украйна. И това щеше да е допустимо, в случай че не беше повишаването на петрола и изтеглянето на войските от Афганистан. Всъщност тези стъпки са дали на Путин спомагателни пари и убеденост, че Щатите са слаби.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР