Бившият президент на Барселона Жоан Гаспар взе отношение по темата

...
Бившият президент на Барселона Жоан Гаспар взе отношение по темата
Коментари Харесай

Бивш президент на Барса: Сигурен съм, че Мбапе вече е подписал с Реал

Бившият президент на Барселона Жоан Гаспар взе отношение по тематиката за бъдещето на суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе. Гаспар излезе с много гръмко изявление, като показа, че е сигурен, че французинът към този момент е подписал с огромния зложелател на „ каталунците “ - Реал Мадрид.

„ Ще ви кажа една извънредна вест. Килиан (б.р. - Мбапе) към този момент е подписал контракта си с Реал Мадрид, сигурен съм. Познавам доста добре Флорентино (б.р. - Перес) и съм сигурен, че тъкмо това се е случило “, съобщи някогашният президент на Барселона пред „ Marca “.

23-годишният Мбапе от дълго време е свързван с трансфер в Реал. Миналото лято „ Лос Бланкос “ насочиха две предложения за французина, които обаче бяха отказани от парижани. Договорът на международния първенец с ПСЖ е единствено до края на сезона и се твърди, че ще премине на „ Сантиаго Бернабеу “ като свободен сътрудник. Преди няколко дни даже се появиха информации, че нападателят към този момент се е схванал с отбора на Карло Анечелоти по всички елементи към прекосяването му в испанската столица.

Barcelona's former President believes Mbappe has signed for Madrid
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР