Бившият президент на Българския футболен съюз Валентин Михов купува известното

...
Бившият президент на Българския футболен съюз Валентин Михов купува известното
Коментари Харесай

Валентин Михов купува много известен ресторант

Бившият президент на Българския футболен съюз Валентин Михов купува известното заведение " Златната рибка ". Бизнесменът е решил да извади от нафталина паметния ресторант, който в последно време не се слави с изключително сериозна клиентела. Медията ни узна, че това лято заведението е вървяло много удовлетворително, само че с идването на есента и идната зима сметките за заплащане почнали да идват допълнително за притежателите и те изнемогвали.

Ресторантът се намира на пътя София-Самоков, сред селата Кокаляне и Долни Пасарел. Разположен е на извънредно картинно място в красивия Панчаревски пролом на река Искър, там където дребната планинска река Планщица се влива в Искъра. Заведението работи повече от 50 години, като това, с което се отличава, е, че можете да си поръчате прясно уловена риба от самия рибарник на ресторанта, където тя плува пред очите Ви, до момента в който се храните. Към ресторанта действа и мотел.

Валентин Михов е сериозен човек, огромен експерт и потвърден уредник. Той има желание да не губи скъпо време, а да се залавя за работа и да направи от " Златната рибка " доста печеливш бизнес, написа " Блиц ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР