Бившият президент Доналд Тръмп, разтревожен от решение по дело за

...
Бившият президент Доналд Тръмп, разтревожен от решение по дело за
Коментари Харесай

Когато Доналд Тръмп започне да продава маратонки като топъл хляб

Бившият президент Доналд Тръмп, угрижен от решение по дело за гражданска машинация в Ню Йорк, което го осъди да заплати към 450 милиона $, се появи на конгрес за обувки във Филаделфия на идващия ден, с цел да популяризира маратонки с марката Тръмп, продавани за малко под 400 $.
 Мелания Тръмп и повода да не е до Доналд Тръмп по време на предизборните обиколки
Защо Мелания не е до Доналд по време на предизборната конкуренция

Има си основателни аргументи

Бившият президент се качи на сцената на Sneaker Con - изправен пред по-малко другарска аудитория, в сравнение с е типично за неговите политически манифестации, размахвайки златисти обувки, наречени Never Surrender High-Top, които следват стъпките на артикули с марката Trump, сред които вода, водка и пържоли.

" Уау, доста страст, доста страст има в тази стая ", споделя Тръмп, откакто освирквания и възгласи заглушават гласа му, когато стартира да приказва. Той прибавя: " Ще помним младежите, ще помним Sneaker Con. "
 Снимка 654120

Появата, единствено часове преди плануван избирателен протест в Мичиган, е най-новото изпитание на Тръмп да извлече облага от марката си, защото е изправен пред зашеметяващи санкции по цивилен правосъдни каузи и 91 закононарушения в четири наказателни обвинявания. 
 Доналд Тръмп се изясни в обич на Мелания - какво цели с това
Когато Доналд се изясни в обич на Мелания

Точно в негов жанр

Уебсайтът, продаващ обувките, написа, че те не са " проектирани, създадени, популяризирани или продавани от ", добавяйки, че " GetTrumpSneakers.com не е политически и няма нищо общо с политическа акция ". Но компанията употребява марката на Доналд Тръмп посредством лицензионно съглашение, съгласно което той най-вероятно ще получи понижение на приходите. 

Маратонките, разказани на уеб страницата, където се продават като: " Дръзки, златни и здрави, тъкмо като президента Тръмп ", са покрити съвсем изцяло в златисто - даже връзките на обувките, и имат значка " Т " за Тръмп и американско знаме към глезена. Не е ясно какъв брой бройки са били пуснати в продажба, само че сега на страницата написа, че маратонките към този момент са изчерпани. Сайтът също така предлага два други по-евтини вида маратонки в алено или бяло за малко под 200 $, както и Victory47 - одеколон и парфюм, продавани за малко под 100 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР